OVER ONS

ECS International is de partij die de kennis en kunde in huis heeft om u te helpen met slimme oplossingen voor Data Integratie en Managed File Transfer. Wij zorgen ervoor dat al die verschillende IT-systemen die data genereren in allerlei verschillende formaten met elkaar praten, in dezelfde taal. Dat vergemakkelijkt niet alleen het elektronisch dataverkeer tussen afdelingen, maar ook tussen uw organisatie en uw klanten en toeleveranciers.

Pillar illustratie

Geen versnipperd landschap meer

Met elk digitale handeling komt er meer data bij. Al die data uit verschillende bedrijfssystemen, databases en mobiele apparaten zorgt voor een onoverzichtelijk, versplinterd datalandschap. Want elke toepassing slaat data weer op een andere manier op, in een ander formaat.

Er is een partij die met slimme software alle bedrijfssystemen weer tot een geheel maakt. ECS zorgt er door dataintegratie voor dat alle soorten data – ook die uit de cloud – samenkomt en wordt omgezet naar bruikbare informatie. Ineens ‘praten’ systemen vloeiend met elkaar, binnen en buiten uw bedrijf. Geen gedoe meer met handmatige verwerking van mutaties en dus ook veel minder kans op fouten.

Dat bespaart tijd en kosten en verhoogt de efficiency. Er ontstaan kansen om het proces van bestelling, levering en betaling verregaand geautomatiseerd te laten verlopen. ECS helpt daarbij.

Oplossingen

Het door ECS International ontwikkelde platform X4Connect is een manier om elektronische data-uitwisseling veilig en betrouwbaar te laten verlopen. Een cloudoplossing die data snel en veilig in elk formaat ontvangt en verstuurd. Het datatransport is via een portaal eenvoudig te monitoren.

Voor data-uitwisseling die geen vertaling behoeft (zoals EDI), distribueren wij de software van toonaangevende partijen. Wij zorgen ervoor zorgen dat data veilig en versleuteld op de juiste plek aankomt.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul het formulier in, of neem vrijblijvend contact op met:

Mark Mazereeuw

Contactformulier