Whitepaper | Beyond FTP: Securing and Managing File Transfers

Whitepaper – Beyond FTP: Securing and Managing File Transfers

Elke dag worden miljoenen bestanden over de hele wereld uitgewisseld door bedrijven, overheidsinstanties en andere organisaties. Deze elektronische overdrachten omvatten de kritieke gegevens die nodig zijn om zaken te doen, zoals klantgegevens, bestelinformatie, EDI-documenten, financiële gegevens en betalingsinformatie, evenals informatie over werknemers en gezondheid.

De meeste bestandsoverdrachten gebruiken een populair protocol dat bekend staat als FTP. Dit antieke protocol is ontworpen en geïmplementeerd in de kinderschoenen van computernetwerken, zelfs voordat het internet werd geboren.

Weinig managers beseffen de beveiligings- en beheerrisico’s die in hun organisatie tot bloei zijn gekomen door het veelvuldige gebruik van FTP. Er zijn er nog steeds minder mensen die maatregelen nemen om het gebruik van FTP in overeenstemming te brengen met voorschriften zoals PCI, SOX, HIPAA, privacywetten van de staat of andere mandaten.

In dit artikel wordt onderzocht hoe FTP de standaard werd voor bestandsoverdrachten tussen bedrijven. Het identificeert de belangrijkste valkuilen waarmee het beheer met dit open protocol wordt geconfronteerd. Ten slotte laat het zien hoe IT kan beginnen om de implementaties van FTP in een moderner, veiliger kader te brengen. Dit nieuwe raamwerk kan de gebruikersproductiviteit verhogen en de IT-beheerbaarheid verbeteren, terwijl het beveiligingsrisico wordt verminderd en aan de groeiende nalevingsvereisten wordt voldaan.

Download de whitepaper via het formulier.

Download de whitepaper

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul het formulier in, of neem vrijblijvend contact op met:

Mark Mazereeuw

Contactformulier