X4CONNECT

Het integratieplatform dat data omzet naar iedere gewenst formaat of standaard voor snelle, veilige, en kostenbesparende uitwisseling van elektronische gegevens. 

Waarom ECS illustratie

Integratieplatform

Iedereen beschikt tegenwoordig wel over een bestelsysteem met een optie om elektronisch berichten te versturen. Maar dat gebeurt niet altijd in een ‘taal’ die de applicaties bij afnemers of toeleveranciers ook spreken. Dat maakt het lastig om toepassingen te koppelen. De oplossing is X4Connect, een service die data omzet naar elk gewenst formaat. Bijvoorbeeld van EDI naar XLS of andersom.

Sneller berichten uitwisselen

X4Connect maakt door datatransformatie naadloze, elektronische berichtenuitwisseling mogelijk, zowel met interne als externe partners met outsourced EDI. De oplossing werkt veilig en snel en bespaart dus tijd en kosten. Geen gegevens meer overtypen uit faxen of spreadsheets in mailbijlages, dus ook geen tikfouten meer met alle mogelijke gevolgen van dien. Via een breed scala aan veilige internetprotocollen, landt data automatisch op de juiste plek in de systemen van de andere partij. Die beschikt daardoor direct over bruikbare informatie om mee aan de slag te gaan. X4Connect kan ook fungeren als brug tussen gebruikers van de relatief nieuwe standaard voor B2B-berichtgeving AS4 en partijen die aan AS2 vasthouden.

Wij nemen het werk uit handen

X4Connect is af te nemen als kant-en-klare service vanuit de cloud. ECS International ondersteunt u dan met advies en neemt al het werk uit handen dat nodig is om partners te integreren. De oplossing kan al binnen twee uur volledig operationeel zijn. De oplossing is toekomstbestendig doordat altijd applicaties en gebruikers kunnen worden toegevoegd. ECS tekent bovendien voor beheer en onderhoud.

X4Connect is dus een elektronische B2B messaging en connectivity service die een efficiënte, geautomatiseerde manier van datacommunicatie ondersteunt. Dat biedt kansen voor snellere levering, optimalisering van voorraadbeheer en levert bovenal tevredener klanten op!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Vul het formulier in, of neem vrijblijvend contact op met:

Mark Mazereeuw

Contactformulier